Friday, 25 May 2012

My New Toy - Bumblebee



Bumblebee ni saya baru beli dua minggu lepas... Apa yang menarik, bumblebee nie bukanlah sekadar benda mainan tapi jugak adalah tabung duit syiling. Setiap kali syiling dimasukkan, bumblebee nie akan mengeluarkan suara dan matanya akan bercahaya biru... 

"autobots, transforms and roll out"

Sesuai la kalau nak buat koleksi dan paling sesuai kalau nak bagi kat budak-budak sebagai hadiah... Secara tak langsung akan menggalakkan budak-budak menabung... Saiz pulak camana? mmm... Tinggi dalam 18 cm dan lebar dalam 16 cm... Just nice la... Berapa harganya? Boleh check dari internet sebab saya pun shopping online jaa..  Senang... Ni contoh yang saya ambil dari mudah.my... Nak murah lagi pun ada.. pandai-pandai la survey..

No comments: