Sunday, 1 July 2012

Bersama Bakal-bakal Engineer


Berakhirlah sudah zaman belajar bagi geng-geng PSM saya untuk tahun ini... setelah berhempas pulas selama 4 tahun kini tiba masa untuk mencurahkan segala ilmu kepada kesejahteraan sejagat pula.. ni lah geng-geng bakal jurutera dan tajuk PSM mereka:
  1. Ashraful Alhany Bin Abdul Halim. Investigation On Effectiveness Of Diesel And Ready Market Fuel Booster/Fuel Saver 
  2. Mohammad Uzair Bin Abdul Samad. Miniature Heat Transfer Analyzer: Design & Fabrication 
  3. Mohd Azhari Bin Ardzemi. Investigation On Effectiveness Of Petrol RON 95 And Ready Market Fuel Booster/Fuel Saver 
  4. Muhammad Faris Bin Fadzil. Development a mini race boat power by solar. 
  5. Muhamad Firdaus Bin Bukhari. Design a mini race car power by solar.
Bagi meraikan kejayaan menghabiskan pengajian, kami adakan jamuan di Medan Ikan Bakar Alai pada 26 Jun lepas... Lepas nie giliran mereka pula belanja saya makan.. Maklumlah depa kan bakal menjadi Engineer.. 


Dan sedikit cenderahati kenangan dari saya buat mereka, Semoga jadi insan berguna.. Juga jutaan terima kasih saya ucapkan diatas cenderahati dari korang buat saya yang amat bermakna... Tq Arigatou..


10 comments:

YaNa said...

no such things that is valuable rather than see them success. mesti rasa bangga kan

Imran Syakir said...

Betul tu Yana... Betul betul betul... ;)

syarifahsidrus said...

lepas ni belanja kitorang pulak cik imran :D haha

p/s : official result bila nak keluar ni? huuuu

Imran Syakir said...

tu la fatin.. dok tunggu sem lepas takdak sapa mai jumpa saya arrange pun... takpa.. balik mai sem depan kita arrange makan ramai2... pasal result sem ni ok la tu... masih dean list apa.. haha.

syarifahsidrus said...

tapi drop kan kan :( haha. sedih saya. semua statik punya pasal. sem lepas ni kita buat la cik imran.boleh makan free! haha. bila nak umum result sebenar ni cik imran?

Imran Syakir said...

takpa.. jatuh naik tu biasa la fatin... next sem improve lg.. :)

syarifahsidrus said...

haha. insyaallah
ni cik imran, next sem sebenarnya pindah main campus ke?
ke still kat cubic tu lagi?
banyak sangat rumours,taktaw mana yang betul

Imran Syakir said...

sapa la yg buat cerita tu... next sem masih kat cubic... dan maybe sampai korang graduate nanti pun kekal di cubic.. hehe... at least bangunan hijau tu FKM yg punya... tak kacau dengan orang lain... ;)

syarifahsidrus said...

ooo. cubic lagi. :D
haha, so kitorang stay TTU lagi la ye ni?

Imran Syakir said...

mmm.... Cubic & TTU lagi ;)... jumpa nanti... selamat kembali ke UTeM...