Monday, 18 May 2009

Gathering X-UTM (Rumah Sewa Abg Manan)

15 Mei 2009

Jumaat pagi, saya menerima sms from Zaidie... Dia ada di KL utk meeting Celcom di Legend Hotel.. So, kami cadang utk adakan gathering malamnya bersama member2 yang berada di sekitar KL... Tugas saya bermula dengan menghantar undangan kepada member2.. Respon cukup baik walaupun ada yang memberi alasan pokai n dating (nih yg marahh nih, hehehe)...


Jam 7.45 pm, saya memulakan xpdc saya dari Damansara ke Legend Hotel (amik Zaidie)... Seterusnya ke Kampung Baru (Joe) dan ke Bandar Tasik Selatan (Redza-Taiko Paintball)... Matlamatnya ke Taman Warisan Putrajaya...

Jam 10.15, barulah kami sampai di Taman Warisan.. Azmai n Family telah sedia menunggu dengan bercucuk-cucuk Sate Samuri dan Buah Deroyan serta Anggur... Nak dijadikan cerita gathering yang baru ja nak bermula, terganggu oleh pihak2 maintainance Taman Warisan yang nak tutup kedai pada jam 11... Apalagi.. terus kami bergerak ke Presint 9 pula utk sambungan cerita yang terhenti sekejap tadi... Hinggalah masing2 penat n beransur pulang...

3 comments:

hisasury2 said...

ruginyer tak dapat join gathering nih!! hehe ... azmai, imran, zaidi, joe n redza ... semua berjaya dalam kerjaya masing2 ... bagus tu ... lepas ni biler lagi boleh gether2 :)

Aki (kotakitam) said...

Amboi Bob... sempat lagi hang perli aku... hehe.. nak buat camner.. dating mesti di utamakan... kalau tak..."tak dpt"! Haha.. anyway, hope next time leh jumpa korang... lain kali, bagi tau la awal sket.. huhu...

IMSYMO said...

Gathering ni takleh rancang sangat... selalu tak jadi... hehe... insyaallah.. next time kita buat lagi...